de Theaterbakfiets

1 jaar! het is al 1 jaar geleden dat ik de kans kreeg om vanuit de bakfiets voorstellingen te spelen! Wat gaat de tijd snel… En wat heeft het zich alweer verder ontwikkeld. Afgelopen weken heb ik de bak opnieuw beschilderd. (tot onvrede van AAP, zie https://youtube.com/shorts/7xTGtX5glgA?feature=share) en een nieuw opzetstuk gemaakt voor de voorstellingen van ZEEBENEN en Mme Chapeau et les Euforie

het is een soort trukendoos geworden! simsalabim, podium!

Een motor!
De bakfiets heeft een motor gekregen. Dat is zo fijn! nu kom ik niet meer bezweet en doodmoe aan op de speellocatie. Spannend vond ik het wel hoor, want ik mocht hem voor 24 uur inleveren bij Chez-Chic. Maar wat een geweldige uitvinding is een motor toch! als je iets hard langs ziet scheuren, dan ben ik het!

Hoera!

In deze tijd waarin het zo moeilijk is om voorstelllingen te spelen en alles gebonden is aan regels groeide het verlangen om juist vrij te zijn. Een bakfiets ombouwen tot minipodium voor op straat en bij scholen en dagverblijven, dat was mijn wens. Na een oproepje op Facebook is er spontaan door een fan van AAP een bakfiets gedoneerd!!!
Wat fantastisch!
In samenwerking met het Stadslab Zeist en de steun van het KF Heinfonds kon ik de theaterbakfiets realiseren.

Eindelijk een eigen podium dat helemaal coronaproof op locatie een voorstelling kan aanbieden! De eerste voorstelling die te boeken is, is AAP’s DROOMSHOW.
Deze voorstelling is voor peuters en kleuters.

Maar de theaterbakfiets doet meer, er is ook een straattheatervoorstelling in de maak voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders.
Hou de website of instagram @klaksa-theater in de gaten šŸ™‚ voor het laatste nieuws!

1 jaar!